Šizuka. Why, or Why Not..
Pranešimų skaičius : 102 VN'ai : 266 VNote dalis nuo : 2011-02-10 Esu iš : pragaro
Character sheet Vardas: Šizuka Būsena: Mauzoliejaus vyriausioji
| Temos pavadinimas: Mauzoliejus Kv. 02 17, 2011 8:10 pm | |
| Visi klausimai man, pasiūlymai bei skundai čia. Žemiau rasite truputį informacijos, kuri bus reikalinga dvasioms bei darbuotojams.
Žmonės ir kilmingieji negali patekti į mūsų pasaulį, nebent tik į pačias kapines ar pasirašę sutartį [ ją pasirašo kiekvienas užsiregistravęs. Kitaip tariant Jūsų registracija tai sutartis su manimi.]
Išlaisvintos dvasios gali klajoti po žmonių pasaulį, taipat gali padėti jiems išlaisvinti kitas bei joms leistinga lankytis Mauzoliejuje, bet jokiu būdų NEPERŽENKITE PARALELINIO PASAULIO SLENKSČIO.
Neišlaisvintos dvasios - jos negali pajudėti iš PARALELINIO PASAULIO RIBŲ. Nariai esantis jomis, susikuria Dvasių pasaulyje savo teritoriją, kurioje ir "vaidenasi". Visos dvasios iš pradžių būna įkalintos.
Šeimininkai - dvasios gali turėti šeiminkus, kurie yra TIK kilmiengieji, bet misijas vykditi gali ir žmonės.
Mouzoliejaus vyriausioji [ Pragaro valdovė] - Šizuka. Kitaip tarianti Tyla. Tai mergaitė saugantis visą Mauzoliejų ir tvarkanti jo reikalus. Ji sugalvoja misijas, jas perduoda savo pavaldiniams ir pnš.
Mouzoliejaus taryba - trys žmonės. įskaitant ir Šizuką, tvarkantys ir valdantys dvasių išlaisvinimą. Jie turi teisę egzistuoti visuose 3 pasauliuose. [ Šizuka, Anzu]
Valytojai - jie egzistuota tik Mauzoliejuje.
| |
|
Sausainis^^
Pranešimų skaičius : 1 VN'ai : 0 VNote dalis nuo : 2011-02-20
| Temos pavadinimas: Re: Mauzoliejus Sk. 02 20, 2011 11:33 am | |
| Nežinau ar vietoje, bet ar galėčiau būti taryboje? | |
|
Šizuka. Why, or Why Not..
Pranešimų skaičius : 102 VN'ai : 266 VNote dalis nuo : 2011-02-10 Esu iš : pragaro
Character sheet Vardas: Šizuka Būsena: Mauzoliejaus vyriausioji
| Temos pavadinimas: Re: Mauzoliejus Sk. 02 20, 2011 1:08 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Mauzoliejus | |
| |
|